Post by paybachurrufi on Mar 8, 2022 12:30:53 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rebirth of Chaos: Eternal saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rebirth of Chaos: Eternal saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kristali generatorja kod ▞▞▞
▞▞▞ Rebirth of Chaos: Eternal saga 2022 version ▞▞▞
Rebirth of Chaos: Eternal saga 動作 bume
NE NAMESTITE Po nekaj urah igranja in maby porabljenega denarja vas bodo odjavili iz računa in ko se boste znova prijavili v svoj račun, bodo ves vaš napredek in liki izbrisani, niti ne začnite ga igrati ali prenašati. prebral sem veliko mnenj, ki trdijo o isti težavi
gg
Igra je odlična, vendar mi od posodobitve ne dovoli prijaviti
dobro
Rebirth of Chaos: Eternal saga მძაფრსიუჟეტიანი cac
Sprašujem se, komu naj se obrnemo Wright in zakaj je moj račun za prepoved Facebooka in želim, da se to takoj uredi, če lahko prosim za uporabo
Dostojna igra, zelo zasvoji!
Moja ocena je -100 zvezdic. ZRUŠČANJE, ZAMIK, ZMRZOVANJE, ODKLOP. To so stvari, ki sem jih izkusil v svojih prvih 30 minutah igranja. Tako grozna izkušnja. In igra je tako težka zgrabitev denarja. To igro bom dal na črno listo, ne priporočam. ODSTAVLJENO
Naj samo vnaprej povem, da je ta igra brezsramna, brezsramna lopovska klonska zagrabitev denarja, ki je ne igrate, ampak raje gledate in od vas VEDNO zahtevajo, da porabite denar. **VENDAR NAJBOLJ ZDRAVILA IN POŠKOVALNA OD VSEH** OZNAKA ZVEZD ZA TEJ IGRO JE OČITA LAŽ. VELIKA VEČINA PRAVIH ocen JE 1 ALI 2 ⭐ IN SO PRETEŽNO NEGATIVNIH. VSE RECENZIJE "5 ⭐" SO OD LJUD Z IMENI, KAKO JE KAKO JE PATRICK SMITH, KI NISO PROFILNE SLIKE IN PRAVIJO STVARI, KAKO JE KAKO JE "ZABAVNA IGRA ODLIČNA GRAFIKA", BO GOOGLE ZDAJ PREPOVEDATI!!
Igra je res zabavna, dal bi ji 5 trgovin, ker je res dobra igra in mi je všeč
Igro sem lahko igral samo ENKRAT!!! Prav ste prebrali ... ENKRAT!!! In zdaj se igra nikoli ne naloži več kot 10 %, medtem ko pravi, da se povezuje s strežnikom. Poleg tega ta igra močno pospeši mikro transakcije, tako da če na koncu kaj kupite, se zavedajte, da je to morda zadnji čas, ko boste lahko dostopali do igre in izgubili nakupe. Če se kdo sprašuje, imam Samsung S20, tako da pri igranju te igre ne bi smel imeti težav. IZOGNITE SE!!!
Ker so razvijalci igre izbrisali moj prvi pregled. Vsak dan bom preverjal, ali ostane gor. Oglaševanje iger na Facebooku z norimi darilnimi kodami. Ko se prijavite v igro in dejansko uporabite kode, ko dosežete lvl 30, postanete predmeti bledi v primerjavi z obljubljenim. (Od 5. 7. 21. še vedno objavljajo lažne oglase. Ni odziva CS na goljufanje ljudi na FB ali Google play. Tecite čim hitreje v tej igri)
V redu je
Igra je res zabavna, edina pomanjkljivost je, da ko dosežete 1 milijon moči, se začne plačati za zmago.
Res dobra igra na veliko načinov za igranje in veliko dela v njej
Ne bi rekel, da je ta igra zabavna, ampak zasvoji. Užival sem, dokler se nisem nekako odjavil in se zdaj ne morem starejši prijaviti prek androida z mojim google računom. Pravkar dobim 2 puščici za osvežitev in bel prijavni zaslon. Poskusil bom znova pozneje in preveril, ali je ta težava odpravljena.
Ni vam treba več let brusiti iger, da bi dobili premočne stvari
Dal bi več zvezdic, vendar sem pred kratkim izgubil vrhunski strežniški lik. Oddal sem vstopnico, vendar brez odgovora. Jezi me, da izgubim ves ta denar. Želel bi bodisi povračilo denarja bodisi nazaj svojega lika....in morda odgovor na mojo obrnjeno kartico
Dobro na začetku, a udaril v zid.
Jap
Preneseno zaradi dodatka na facebooku z obljubljenimi brezplačnimi samo zato, da ugotovim, da niso na voljo
To igro sem igral 3 mesece in je izguba denarja in časa brez ravnovesja moči v smislu igralca, preveč stvari, ki jih sploh ne boste razumeli, dogodki so samo mletje denarja in nikakor ne morete biti igralec Free to play . Najslabša igra, kar sem jih igral. Med skupnostjo in razvojno ekipo ni povezave.
Preprosto in enostavno! 100 % A
Neprekinjeno delovanje in nadgradnje. Odlična krila
Drago, a zabavno!!
Všeč mi je igra, imam težave s podobnim in spremljam atm... Na splošno igra s štirimi zvezdicami
Zelo dobro za začetnike in ni težko vstopiti
precej zabavno težka za avto, čeprav
Všeč mi je ta igra z dobro grafiko in osupljivimi atrakcijami. Samo želim si, da bi dodali način za osvojitev običajnih diamantov in ne samo zaklenjenih diamantov. Potem žetoni cehov ne bi smeli biti, da morate porabiti pravi denar kot edini pravi lastniki te igre. Do takrat so 3 zvezdice vse, kar j lahko da.
Oglas je laž, nagrade niso obljubljene. Prihranite si pol ure čakanja. Pojma nimam, kako je uspelo igri, ki je to krčenje denarja in laganje, obdržati, medtem ko dejansko ni dalo obljubljenega. Vsaj druge igre lačne denarja dejansko dajejo, kar pravijo, da bodo
Super
To sem prenesel, ker sem videl približno 100 oglasov in se mi je zdelo kul, a potem, ko sem ga poskusil igrati, potem ko sem nastavil svoj račun, se je naložil na 10 %, nato pa se je deloval, kot da je šel do konca, zato sem poskusil znova in ista stvar. Celo odstranil sem ga, vendar je spet naredil isto. Če bo ta težava odpravljena, bi rad poskusil znova in pustil boljšo oceno.
Igra je res dobra...Ko pa vsakič posodabljam igro, moram prenesti celotno datoteko igre in je velikost datoteke skoraj 2 GB, ne glede na to, kako majhna je posodobitev.. prosim, odpravite to težavo😊
Čudovito
Возрождение хаоса: вечная сага Экшен gba
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE Akció mxm
Moj ceh 67 igralcev, živi to igro. Po zadnji veliki posodobitvi dobimo pokvarjeno angleško besedilo, tako da imamo zdaj haft angleško haft kitajščino ali karkoli že je. Everything get fu. Nizki buffs in moč, ki skačejo gor in dol. občasno izgubimo 1kk moči.. smo končali in nismo edini, ki živi v tej igri..